Tukar susu ke 123 dutchlady

Assalamualaikum ibu2 ,tumpang tanya . Anak sy umur 11 bulan 29 hari. Sekarang ni minum susu Dutch baby 0-12 Kalau tak tukar xpe ke? Atau tukar ke Dutch lady yang 123 tu . sbb susu dutchbaby yg dia makan sekrang kerap sembelit . Terima kasih yg sudi jwb pertanyaan saya#bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund

2 Các câu trả lời

nk tukar boleh je. cuma kena adjust sukatan..mcm sy sy adjust sbb klu ikut sukatan dkt paket tu anak jd sembelit.

5mo trước

sis taw cara bancuh dy tak .. untuk 3 scoop brpa liter ye air