Cadangan Susu formula naikkan berat badan

Hai mommies, nak tanyaa .. antara susu terbaik nak naikkan bb anak , susu apa yee ?? Anak minum dutch baby 0-12 bulan, so far berak dia ok jaa , sblm nii berak tak ok minum lactogenn .. tapi dutch baby ni bb badan dia tak naik pulaa hmmm .. baby dah 4m berat masih 5.8kg jee#firstmom #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Hi puan... mungkin puan boleh cuba s26 gold rumusan bayi..tp bagi saya berat dia masih dlm line putih kan puan...kalau masih dlm line putih puan x perlu risau ye..

try morinaga

3t trước

yaa doktor cakap ok je cumaa sendiri risau sangat pulaa hmm hehehehe ... tqq sharee pengalamann mommies 🤭🤭