period atau awal penempelan berlaku

assalamualikum . sy nk tnya sy br hbis period pada 28/9 dan 30/9 dan 4/10 sy bersama dgn suami , dan hari ni 4/10 waktu petang tiber keluar darah , adakah period masih ada ataw awal penempelan berlaku?

9 Các câu trả lời

tak sure darah apa, yang pasti bukan darah penempelan. penempelan takkan berlaku hari yang sama awak bersama. paling awal pun 6 hari selepas tu. mungkin samada saki-baki darah haid, ataupun boleh jadi juga darah yang turun sebab waktu ovulasi, atau mungkin juga darah sebab luka sikit waktu bersama tu.

9mo trước

ok terima kasih awak

maybe sis hormon x stabil sy pernah alami...keliru, kalau sis nk tahu dh habis period check guna cotton bud . Bersihkan guna air kat dlm tu lepastu tunggu beberapa minit, amik cotton bud masukkan satu ruas jari. Tgk ustz azhar idrus utk lebih faham. Semoga membantu

9mo trước

ok terima kasih

Mcm impossible bunyi nya darah penempelan berlaku pada hari yg sama sis bd. Time tu sperm pun masih berenang lagi ke ovum & makan berhari. Boleh jadi luka bd. Ke sis typo tarikh tu?

9mo trước

tarikh btl cik, sehari je kluar darah pastu xde. hr ni 8/10 keluar lagi sikit darah

period jenis regular ke x? krenye bru smggu awak hbes period la ye.. ptutnye skg fasa subur (klu period cycle normal 28 hri)..

9mo trước

aha saya tak regular period cik, tu yg sush nk cari waktu subur

Bila mula haid? Bila habis haid sebenarnya? tak da noktah, atau saya yg tak faham?

9mo trước

sy confuse sebb keluar darah sikit lepas tu , tp sy xcheck upt mybe br hbis period kan

sama dgn sy sis, lps bsma kluar darah, dan lps tu xde

9mo trước

xthu punca, hri ahad bru nk p klinik, sy takut ade pendaran dlm rahim, atau ade pnykit lain

nustahil la darah period 2x keluar kn. cuba buat UPT

maybe period lagi..maximum 15 hari

9mo trước

ok baik terima kasih

period berapa hari?

9mo trước

Saya setuju dgn komen Tanpa nama tu