Mintak pendapat

Hi.. sy ibu anak 1.. bby pulak baru 4bulan22hari.. period sy bulan 4 28/4.. bulan 5 sptutnye 28/5.. tp sampai harini 4/5 period sy belum datang.. so nak tanye, adakah kemungkinan besar sy mengandung? Tp sy yakin sy xbersama waktu subur.. n waktu bersama sy lepas luar.. sy takut nak cek upt..😅😢😔

4 Các câu trả lời

sy pun anak 1 bru je 4months lebih , period 5hribulan4 , period smnggu brp hari , bulan 5 tk period langsung , bulan 6 ni sptutnya 5 hritu dh period tp tk period jgak , masa bulan 5 dh 2 kli test upt , mmg dua² naik double line , sy dgn suami pun sma lepas luar tp tk semestinya tk ngndung sis 🤭 sy anak pertama lepas luar pun tgk² nah lahir seketul baby , nak tknk terima jela mengndung anak no 2

sy pernah berjaya merancang sendiri tanpa ubat-ubatan masa anak sy berumur 2th 3bulan. sy pregnant lg masa umur anak 1st sy 6th. lepas anak 2nd,sy merancang sendiri juga masa umur anak 2nd sy 1th lebih. tp terbabas juga,6 bulan kemudian sy pregnant lg

lps bsalin memg kdg2 period kte tcepat or tlmbat.. klu sis yakin x bsame wktu subur, mgkin hormon.. tp klu lme sgt x dtg tu, check je la upt.. klu preggy line trus naik terg.. xde nk knfius2..

air mazi pun ada sperma awak. tak semestinya lepas luar tu selamat. check je la upt