pregnant ataw tidak

Hi mommy ,it is possible simptom2 pregnant seawal seminggu lebih next period, i mean next period sy 9/7 ...cramp perut, sakit bawah cam period n rasa cepat lapar.. My last period 9/6 n waktu subur sy around 23/6 -25/6...sy dn suami bersama pada 24/6 so adakah sy pregnant? Sy ade pengalaman camni.. Tlg share ye..

2 Các câu trả lời

kalau awak subur suami subur dan suami masukkan air mani ke dalam rahim awak keberkesanan untuk hamil adalah sgt tinggi :)

Tunggu delay period dlu sis.. jgn stresslan diri pk pregnant atau x.. nnt kecewa kalau tllu berharap..