Scan

Assalamualikum .. Sy dh check upt 7pcs (with stronglyt positif) & Clear Blue (with pregnant 2-3week). Sy buat upt banyak kali utk make sure yang resultnya betul . Utk memuaskan hati lagi check again dgn clear blue then its positive. So td sy jmpa doc utk buat pengesahan pregnant. Doc buat ultrasound scan then x nampak apa2 lagi .. So that doc xdapat buat apa2 pengesahan either pregnant or x .. Klu diikutkan pengiraan doc based on 1st day tarikh period yg last, umur janin dh masuk 7weeks. Tp klu tgok dr clear blue, result about 2-3 weeks which mean umur janin 4-5 weeks . Boleh x sapa2 yang ada pengalaman yang sama share knapa boleh jd mcmtu ye ? Sorry for asking because this is my first experience ?

15 Các câu trả lời

Pg klinik swasta.. Im sure they have more advance machine for scanning... Dlu sya bru 5hri tak dtg period trus kencing stick.. lepastu pg clinic biasa tak nmpk apa2.. Then tak puas hati pg clinic pkar fertilize dia scan 1st nampak janin & heartbeat siap dgn heartbeat lg.. 😌 Ada 2x scan utk lg clear dia pkai transvaginal scan..

5y trước

Hmm maybe kot 😊😊