Scan

Assalamualikum .. Sy dh check upt 7pcs (with stronglyt positif) & Clear Blue (with pregnant 2-3week). Sy buat upt banyak kali utk make sure yang resultnya betul . Utk memuaskan hati lagi check again dgn clear blue then its positive. So td sy jmpa doc utk buat pengesahan pregnant. Doc buat ultrasound scan then x nampak apa2 lagi .. So that doc xdapat buat apa2 pengesahan either pregnant or x .. Klu diikutkan pengiraan doc based on 1st day tarikh period yg last, umur janin dh masuk 7weeks. Tp klu tgok dr clear blue, result about 2-3 weeks which mean umur janin 4-5 weeks . Boleh x sapa2 yang ada pengalaman yang sama share knapa boleh jd mcmtu ye ? Sorry for asking because this is my first experience ?

15 Các câu trả lời

Clearblue digital sy cek 1-2 means 3w cmtu tp sbnrnye sy dah 5w msuk 6w dah,scan xnmpk pun ,g kk buat upt +ve jdi sy buat buku pink msa 6w nurse suruh, jd mae 8w sy scan dah nmpk jntung nye, skrg dah 21w,positif je inn shaa allh ade tu