Confius All 🥺🥺

Assalamualikum semua nak tanya.. saya dah test prengnant double check dua kali postive tapi clearblue nie selepas dua hari dia hilang tulisan dan harini saya nak double confirm dekat klinik kerajaan tapi staff dia cakap comfin puan prengnant so boleh buat buku terus.. dan saya was was saya terus pergi klinik swasta.. dia scan tak nampak lagi baru 6 minggu 3 hari.. adakah clearblue nie memang dua hari dia hilang tulisan or macam mana ye.. sebab saya tak tahu cara dia dan tak pandai.. saya first time nak dapat baby 😊😊 terima kasih semua.. #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

Confius All 🥺🥺
17 Các câu trả lời

hi sis. clearblue mmg tahan 24jam shj, then akan hilang. tapi biasanya result yg keluar mmg tepat☺️

2y trước

sama2 sis☺️