Confius All 🥺🥺

Assalamualikum semua nak tanya.. saya dah test prengnant double check dua kali postive tapi clearblue nie selepas dua hari dia hilang tulisan dan harini saya nak double confirm dekat klinik kerajaan tapi staff dia cakap comfin puan prengnant so boleh buat buku terus.. dan saya was was saya terus pergi klinik swasta.. dia scan tak nampak lagi baru 6 minggu 3 hari.. adakah clearblue nie memang dua hari dia hilang tulisan or macam mana ye.. sebab saya tak tahu cara dia dan tak pandai.. saya first time nak dapat baby 😊😊 terima kasih semua.. #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

Confius All 🥺🥺
17 Các câu trả lời

Kalau sis buat scan 2D dah boleh nampak kantung dah sis. Haritu saya g scan 2D masa Saya 6 minggu 2 hari

2y trước

Yes mmg kecik cuz still early. But nampak la dgn jelas..

sykur la dh trus buat buku pink.yg pntg dh tau.fokus jaga baik2..

2y trước

15/8 peegi klinik stlah tau preg. tpi blm dpt buka bku.28/8 .ada kluar sikit je.tpi dktr ngn nurse scan ckp dh ada kantung. proses pnemplan.tmu jnji buat buku 7/9. .so kna tggu scan lagi la. hrap2 ade brta baik. hmm.rsau. 1st ni.

cleaeblue mmng hilang bila smpai time dia ... dah scan nmpk to kira positif la to sis

2y trước

Haritu sy scan 6 minggu 2 hari tak nampak lagi.. 15/9 nie saya scan sekali lagi.. doakan saya & baby ye puan.. 8 tahun menanti..

klinik da confirmkan pregnant. xperlu da upt tu sis 😅

2y trước

ok sis.. doakan saya ye sis

Ye sis clearblue memang akan hilang tulisan nya. Tak boleh simpan lama.

2y trước

Oh sy xtahu.. ok sis

lahh dh hbis batt la tu hahah mana ad dia kekal clearblue tu

2y trước

🤭🤭🤭 saya baru guna sis.. tak tahu

Clearblue digital akan hilang selepas 24 jam..

2y trước

oh i see.. terima kasih info