Tak nak mkn nasi

Assalamualikum dan salamsejahtera...Mom smua....Ita nk tnya mcm mna nk bagi anak 10 bulan mkn nsi ye..Sbb skrng ni dye ssh sngat nk mkn nasi....Harap kn susu bdn jer....#bantusharing

2 Các câu trả lời

baby memang kena minum susu sampai umur 2 tahun. mungkin baby sakit gusi sbb nak tumbuh gig so tak selesa. ataupun puan cuba bagi pasta, noodles... Cuba join happy baby food malaysia kat fb. byk idea

3y trước

Terima kasih sis...Gigi dye dh nk msuk lapan sis...Hahhah tpi skrng ad jugak lah dye nk mkn nsi