Placenta di bawah

Assalamualakum. Skrg sy 17w 4hari.. Tadi scan dktr bagi tau plancenta sy d bawah dkt laluan klua.. Dktr bg tau hrp plancenta tu naik.. Atleast 28 mgu dh naik. Ada x mommies pengalaman mcmni. Boleh naik x uri tu? Sy xde pnglaman lagi.. 1stme prgnant..

2 Các câu trả lời

awal lagi sis. jgn risauu. uri boleh berubah2 sampai 32w. kalau 32w masih kt bwh, tu baru nnt refer pakar. mgkin kebetulan masa scan uri tu kat bwh. so doc ckp cmtu

Terlalu awl.. Biasa mmg akan naik balik.. Cuma jgn angkat berat sgt..