Sharing is caring

Assalamualaikum....sy baru pregnant anak first...baru 14 week...Skrg kerap nak kencing...ibu² semua pun same jugak ker?

71 Các câu trả lời

Ya.. Sama🤣 Dan memang Akan kerap kencing smpai selamat bsalin nt😂😂

saya dh 36 week,rasa baru je pegi tandas.tiba2 rasa nk terkencing balik.

Normal sis. Sya hari isnin masuk 14 weeks .. masi kuat kencing😅

Itu perkara biasa sis..smua ibu2 alaminya trmsuk sya sndri jgk😊

Sama la.. Lagi2 klu malam.. Nk terkucil je Keja nya.. 😂 😂

Itnormal baby dlm smkin mbsr dia tolak pundi kcg , sb tu kerp kncg

5y trước

ohhh yeke...tq sis

Haah, time preggy nie mmg kerap nk buang air jer...huhu

Sampai nak beranak pun tak stop rasa nak kencing haha

Normal. Sy pon mcmtu smpai penat rsanya pegi toilet.

Samala lagi tandas jauh lepastu malam malam aduh malas je

5y trước

Nanti bby keluar rambut lebat😊