Sharing is caring

Just sharing is caring supaya mummy2 dlm ni boleh tau kandungan anda sudah brape bulan... sy 32 week✌?

Sharing is caring
138 Các câu trả lời

Dh 31w.. Pejam celik pejam celik mgu dpn dh nk masuk 8bulan.. Mula2 mengandung rasa lama lagi perjalanan...tau2 je skrg tinggal 8minggu lebih je lagi nk bersalin.. (insyaAllah klu ikut due)

1month.. 1st trimester, panjang lagi perjalanan.. Semoga kandungan ini sihat sehingga melahirkan nanti.. Amin..

5y trước

Welcome ☺️

25 week baby sgt aktif lagi2 bila ade check up perut xdduk diam nurse cakap 😂alhamdulillah 😍

5y trước

Alhamdulillah.. baby aktif dgn jayanye

Alhmdulillah, nak masuk 28weeks. doakan saya yea dan semoga semua urusan kita dipermudahkan

5y trước

amin amin amin 💕

suppose 38w something..tapi perut dah kempis sebab baby dah keluar awal 🤣

32weeks.. tp scan doc , bby besar dah 35weeks .. 😬

Adoi. Sy da 6bulan.. Dok ckp la 5 bulan xabis2. Hahah

5y trước

Hehehe... check kat mana sis

31mggu 4hari...tp kt klinik da masuk 32 mggu

Tinggal menuggu hari lagi..resah rasanya..😥😥

5y trước

Thx u sist...Allahu.....insha Allah..amiin😍😍😘

Baru 7week. Masih ngam2 kat bawah perut lagi.

5y trước

Insyaallah sis. Tq 🧡