Sharing is caring

Assalamualaikum....sy baru pregnant anak first...baru 14 week...Skrg kerap nak kencing...ibu² semua pun same jugak ker?

71 Các câu trả lời

saya pon asyik2 terkencing je dari dpt tahu preggy sampai skrg.. time mlm je kejap2 nak kencing siang ok je..

sama sy jg.. tp sy dri mula sampai lh dh nk bersalin asik nk terkencing je... age dekat age lh xsenang duk..

Normal. Sy pun 34 minggu masi juga kerap kencing2 tak ada nak buang pun tetap rasa nak kencing juga..

Sama sy sis. Asyik nak kencing je. Full tank sokmo. Algi lagi lepas minum air masak. Sy 15 weeks ++

Sya masa 5 weeks dah kerap ke toilet sis.. Smpai la skrg dah 20 weeks lagi la menjadi2😂😂😂

Samaaaa. Hahahaha. Penat kan asyik ulang alik g toilet. Tp pengalaman berharga ni 🤣

Samaaaaa.. Kadang kadang tak sampai 5 minit lepas kencing rasa nak kencing lagi 😅

Sama mcm saya. Dlm 7 week dh start asyik nak kencing.. Now 9 weeks pon still sama

Kencing jer sis.. Hihi.. Mmg gitu.. Nnti dah bsar perut tu.. Lg la kerap ke toilet

Sama sis . Xkira brapa kli pergi tndas . Boleh kata tndas tu rmah no 2 😂