Caput @ cik non

Assalamualaikum/selamat malam semua... Nak tanya, siapa ada pengalaman bayi ada caput aka ciknon? Boleh share tips untuk menghilangkan/mengurangkan benjolan kelenjar di kepala baby? Doktor advice calut akan surut sendiri tetapi akan mengambil masa yg agak lama. So, anyone yang boleh bantu/cadang sebagai ikhtiar untuk surutkan caput baby?🙏🏻 #seriusnanya

2 Các câu trả lời

besar ke awak? nape jadi cmtu? baby sy dlu cmtu sbb sy bersalin teran sparuh2 jalan. kepala dia ade cm benjol. sy takde buat apa2. biar aje takde urut ke tuam ke ape. biar je. lama2 mmg dia hilang sendiri dlm 2-3 bln tak silap.

2y trước

Okay noted. Terima kasih ☺️

Caput tu apa? Benjolan yg bila pegang rasa lembik ke? Anak sy pnh jdi kalau yg benjol jenis lembut tu.. Dalam 2 bulan jugak baru hilang sepenuhnya.. makan masa jugak.. cuma kita jgn tekan2 atau tuam..

2y trước

oh yeke... okay baik🙏🏻😇