sedih dan hiba

Assalamualaikum,saya nak tanya anak saya kene tahan wad sbb on antibiotik dan pastu doktor cakap anak saya kena puasa selama 3 hari sbb doktor cakap usus beby macam besar,hmm saya berpantang sorang sorang,tiap malam xdapat tidur fikirkan keadaan beby?agak agak berapa lama ye dia dalam wad,

12 Các câu trả lời

Wksalam. Sis buat masa ni banyak kan Fikir positive Sebab semakin positive sis Fikir semakin baik benda tu akan jadi. Sis berpantang bijak kawal emosi ya.. takut effect lain pulak Nanti .. semua akan Selamat. Sis serahkan kepada Tuhan seluruhnya agar yang terbaik buat sis dan anak ya.

Waalaikumussalam wbt. sabar ya sis... anak saya lepas lahir kena dok wad 2minggu... saya mintak dok di wad... boleh tengok anak selalu... harap anak sis sihat2 saja yaa... sis jangan stress tau....

Anak sayaa pon kene tahan dari lahir haritu . 6/8 sampai harini sebab nafas dia laju . Sekarang doc tngh pantau untuk dia brnafas sndiri . Semoga anak kite cepatt cepatt sembuhh 🥰🤲

4y trước

InShaAllah , aminn 🥰

waalaikumsalam...bersabr ye sis..smoga ank sis diberi ksembuhn..jgn sedih sgt..xelok ..ibu msih dlm pntg...

Tabah ya sis. Moga semuanya dipermudahkan. Dan bby sis sembuh seperti sedia kala. Aamiin.

Tabah ya sis. Moga semuanya dipermudahkan. Dan bby sis sembuh seperti sedia kala aamiin.

waalaikumusalam.. semoga baik2 belaka. Ibu kena kuat yer demi baby. Jaga diri

Waalaikumussalam, semoga baby cepat sihat. Aamiin.. Aamiin.. Aamiin

tabah ye sis,,insyallah bby sihat ii shje doa yg baik ii ,,😌

waalaikumsalam..semoga baby puan cepat sihat yer..Aamiin