Hello pregnant mommies

Hi mommy semua. Sy baru 32 minggu lepastu air ketuban leaking pulak. Skrng kena tahan wad dah 3 hari, doktor kata mybe nak tahan kat wad lama sikit dalam 2 minggu. Dah inject dexa 2 kali sebelah kiri&kanan sakit dia tkpyh cakap la. Ada tak mommy yg sama mcmni, bila bersalin ye? Baby preemie tak?

1 Trả lời

Macam mana kita nak tau air ketuban kita leaking ye? Air tu akan keluar banyak ke? Akan rasa ke dia keluar? Sorry sebab baru first time. Takde experience

2y trước

Lovelyna : semoga dipermudahkan segala urusan ye 🥰🤲 Nuraini : kadang2 kalau kita penat sangat buat kerja banyak mmg akan basah bwh kita ni. Tapi still kena monitor, yg penting kalau leaking ni dia tak berbau + warnanya jernih je