Bentuk jahitan luka terbuka

Assalamualaikum, Nak tanya mcm mana rupa kalau jahit luka terbuka ,benang terbuka ke? Saya bersalin normal,saya tak tau luka jahitan tu mcm mana,sbb luka jahitan saya ada benang terkeluar

10 Các câu trả lời

Sy pun nampak mcm tu bila misi cek dia kata benang renggang..nampak isi mcm terbuka tp masih ada benang.. tak boleh bnyk bergerak takut benang putus.. 1minggu lebih lepas tu benang dh takde..

6mo trước

risau bila dah nampak mcm tu,tq sis

nampak terbuka. tengok guna cermin. guna ada benang terkeluar mungkin benang nk jatuh. kalau takut nak tengok. minta husband tengok kan. kalau malu nnt checkup baby minta nurse tengok kan

6mo trước

tq sis

sy bersalin normal +epy hri ke6 misi ckp benang rengang ..hri ke 16 mcm tu benang dh jatuh..tp smpai skrg dh 2bulan tmpt gnting tu jd tak cntik sb isi tak cantum

Wa'alakumsalam. Mungkin luka jahitan sis mula lekat jadi benang akan nampak bersulam daging di bahagian dalam. Luka start bercantum dan benang dah nak mula tanggal.

6mo trước

oh Yeke sis, thanks you

nampak yg luka tu terbuka x bercantum dgn jahitan rasa pedih2 tu sahla terbuka, nk cpt baik pakai je cream fucidin beli dkt farmasi

Dah berapa hari? Klau dah 20 hari keatas mgkin benang dah tanggal sbb isi dah cantum. Benang mmg akan tanggal sis.

mungkin benang nk jtuh sis..sbb dh byk hri...mcm sy dlu...yg penting tmpat tu msti slalu kering n slalu tukar pad

6mo trước

baik sis,tq

saya hari ke 10 berpantang pergi kecemasan kena jahit semula.

boleh suh husband tgokkan

6mo trước

husband x berani nak tgok sis

Dah berapa hari?

2mo trước

he look pool