Gugur ke ?

Salam hi mom, saya nak tanya haritu saya ada turun darah merah dalam setompok and pagi tu just keluar spotting2 coklat . Pergi klinik doc scan tapi belum nampak kantung usia kandungan 6 weeks. Doc hanya bagi ubat kuat rahim and after 2 weeks kena repeat scan. Lepas tu saya dah tak rasa mual lagi. Adakah saya keguguran ?

2 Các câu trả lời

pade pengalaman sye yg dah 3kali gugur. if x over bleeding kluar ketulan darah kndungan x kan gugur. x rse mual bleh jadi hormon. sbb biase nye mual² nie x tentu. bleh try check upt

2y trước

ya hahaha harini dah start kram balik, senak deh 😂 macam nak mengeras pon ada. insyaallah everything will be ok, semoga yang baik2 juga untuk awak ❤️

Salam. Hai. Kena scan sis dan doc je boleh comfirmkan either gugur atau tak. Moga ada rezeki sis ya