Anak di nicu

Assalamualaikum.mau tanya yg ada pengalaman anak kena tahan 5hari sbb GBS tu .. apa yg perlu d bawa baju baby kena bawa lebih kha atau x perlu .sbb ada yg cakap dekat sana nanti baby cuma pakai Pampers saja. Saya positif gbs .dan doktor dah bgtau siap siap anak akan kena tahan dlm masa 5 hari bgtu ..

1 Trả lời

Baby pakai baju baby..mana ada pakai pampers je..tu kalau baby ada kuning..5 hari tu lama sgt..sy sehari dua je..tak payah bawa baju kalau hospital kerajaan..standby baju balik je..anak sy 2 org kena tahan hosp ampang. satu mlm je pn..anak ke 3 pn 1 mlm je hosp wasta..

8mo trước

Aah baju balik je.Sy rs 5 hari tu anggaran maksimum hari..maybe balik awal