susu

Assalamualaikum, Maaf soalan saya lari tajuk ☺️ Baby sy baru 5 bulan , normal ke kalau dia kurang minum susu , baby sy minun susu fm, tapi skrg dah 5 bulan lepas je cucuk 5 bulan dia dah kurang menyusu , sampai sy paksa dia, dia xnak menyusu juga 🥺 Baby first, risau sebab dia kurang menyusu,, ade x ibu2 kat dalam ni ada pengalaman mcm sy 🥺😌 Tq 🙏

2 Các câu trả lời

Salam. Depends - sometimes dia dah kenyang, sometimes sebab dia nak tumbuh gigi so dia tak selesa. Kalau dalam sehari tu dia tak minum langsung, then bawa jumpa doctor ya.

baby saya 5 bulan kurang minum susu, lebih main2 Sy bg 4oz tu pun tak habis sy paksa dia minum....