Hi nak tanya

Assalamualaikumm ,. Nak tanya . Ada dak yang tengah mengandung lanie dah ambik vaksin dos1 dan dos2 . Nak tau sangat2 😅 ada effect apa2 dak ? Takowt jugak nak ambik 😅

37 Các câu trả lời

Alhamdulillah settle vaksin awal2 lg haritu. Ngam jer 14 weeks terus cucuk. Lepas settle 2nd dose jer terus rasa confident sikit and hilang anxiety nak pergi hospital utk check up and now boleh la shopping2 brg baby kat mall dgn peace of mind sikit la kan. Side effect lepas vaksin ialah makin happy 😄