haii ada tak mommy yg dah ambik vaksin dos1 , sy 26 week , patut ke sy ambik atau tangguh dlu yeh ?

1 Trả lời

vaksin c19 ke? Sy dh ambil vaksin c19 dos 1 dan 2 sblm tahu hamil. dah ambil dos penggalak pd kandungan 24. bg saya, apa2 vaksin ni untuk mencegah drpd sesuatu yg lebih mudarat. patut ke tak ambil vaksin tu, keyakinan pada diri, ok. moga dpt buat keputusan yg memanfaatkan utk diri, kandungan dan org2 sekeliling.