KEPUTIHAN

Assalamualaikum..hai...semua...ada tak ibu2 yg tgh hamil skrg mengalami keputihan yg teruk gatal...warna mcm susu yg kental warna hijau pudar..adakah ini normal bg ibu hamil?? sy da dua kali guna ubat sumbat kat vagina...berhasil sekejap sja dn dtg balik...sy da refer jumpa doktor pakar dn ambk smple kat vagina...msa dia cucuk ambk smple ada darah keluar..ada ka itu normal???..doktor pakar minta sy beli ubat nak bersihkn kulat dlm vagina kat farmasi...ada tak ibu2 yg perna mgalmi sperti sy?? ble kongsi pglman...

2 Các câu trả lời

Jgn mnum mnis2 sis, byk mnum air msk.. pastu bsuh miss v dgn air suam yg dicmpur garam..

5y trước

terima kc sis.😅

Keputihan waktu pregnant memang normal sis tp mcm sis tu dah mcm jangkitan. So btul lah tindakan sis. Jumpa doc and ambil ubat. Cumanya skrg kesan ubat tu x berpanjangan. Salah satu cara sis blh buat, kawal pemakanan. Kurangkan yg manis2. Bykkan minum air masak. Sbb kalau pakai ubat tp pemakanan x jaga, susah nk hilang keputihan tu.

5y trước

betul ckp sis.terima kc sis.😅 da tak risau sngt ingtkn kita sorg ja mgalami...heee