Jantina baby

Assalamualaikum/hai ? Nak tanya betul ke ni baby boy ? Sbb doctor pon tak berapa sure?

Jantina baby
45 Các câu trả lời

macam boy sebab saya scan 2kali , dr cakap babygirl sebab nampak macam burger sikit . kalau boy gamba macam awak post tu sikit . Tapi nanti scan lain utk makesure 😁

5y trước

aah sis, nnti week 20 mcm tu saya nak detail scan skali. 😊

Mungkin boy tahniah! Scan saya pun nampak macam ni doctor kata itu bebird. Tunggu dah besar sikit baru confirm sebab kadang2 itu tali pusat. 😅

5y trước

thank you, itu lah doc ckp bnda yg sama jgk. takut tali pusat. doc ckp kena scan lagi 2kali lagi mcm tu.

Sya tk sure cause mse scan 27week baby tknk tnjuk 😅 kepit kepit gituw kakinye . Geram gak nengok . Tapi tkpe laa jnji baby sehat . Amin

5y trước

HAHAHA kan , but my husbnd cakap boy , than doc kata girl pun ade telur jgk . Udah masing masing . Sya dlm hati girl ke boy jnji baby sihat sudahh .

Inshaallah baby boy. Sama macam saya. Dah dua kali scan di swasta klinik berlainan. Dapat result yg sama 🥰

5y trước

Aah sis. Sama 😊 inshaallah baby boy tu. First sy scan masa 25w. Second sy scan 29w. Result tetap sama

17/18 weeks dh boleh scan nampak gender ea...bestnyeww...xsabar rasa

5y trước

aah dah blh, doc ckp dh blh cuma depends baby nk tunjuk tak.😊

Nampak macam pistol, so boy rasanya..kalau girl bentuk hamburger

5y trước

😊

Doctor mana tu? Mesti xbelajar 🙄 .. terang2 nmpk bebird

5y trước

aah, itu lah doc ckap. takut confuse dgan tali pusat. kena scan 2kali lagi mcm tu untuk confirm kan.

Boy tu sis.. Cam ny haaa kalau girl.. Xde pistol🙊

5y trước

Ha aa sis.. Mcm tu mmg girl.. Cam beger😂😂tahniah sis❤

Awal lagi tu.. Nanti repeat lagi scan bila dah masuk 24w

5y trước

baik sis😊

Waaahhh nampak bebird die dah. Mmg bby boy ni sis.

5y trước

amin. thank you sis😊