Jantina baby 23week

salam & hai..nak pinjam mata2 ibu2 lain betul ke ni baby girl.sy x beli baju baby lg sbb tkut tiba2 baby tunjuk turtle(boy)😅😅

Jantina baby 23week
8 Các câu trả lời

Sama mcm saya sis ada 3 line tu masa scan di sonobee, lepas 2 mnggu pi kk nmpk turtle pulak. Hahahahaa debar nk tau jantina sbnr. Tpi saya tnggu 25w keatas nti check blik

8mo trước

Ehhh sama sonobee tu mmg yakin sgt tkkn brubah. Tpi naluri saya mmg prmpuan cuma kdg doa laki 🤣🤣

kalau tak sure gender baby, beli baju yang neutral je. nanti baby dah keluar, boleh shopping baju ikut gender.

nampak girl sis, klau tak yakin beli je baju² unisex tu color putih semua

ye girl nampak burger kalau boy dh nampak pistol tu

ni sy punya jelas 3line tu.. tetap bli yg unisex 😄

saya pon. tp saya tetap beli unisex je..

girl mcm saya scan 20week

ada garis tu cm girl