Bercakap.

Assalamualaikum..ada x anak2 ibu yg masih blom boleh bercakap dlm umur setahun 7 bulan?ade ape2 tips x?

2 Các câu trả lời

ank sy 3 taun brbahasa alien..blh ma pa je..nk msuk dekat 4 taun blh dlm 10 perkataan..masuk 4 taun tb2 pndai berckap..bersembang..logik je ape y die berckap..satu fmly terkejut..tp bg sy lh.. komunikasi tu penting..bermula dgn bersembang..ulang perkataan mudah.. tiap2 ari..abg kkak die pn bersembang dgn die..ajar die mnyanyi sebut perkataan.. insyaAllah

klu ikut istilah perubatan, ini diklasifikasikan delay speech. bawa pergi jumpa pakar kanak2 utk menentukan masalah sebenar.