BB turun terus saat kb suntik

Assalamualaikum Bu punten ngawagel waktosna🙏 Hyong naroskn pami di KB suntik BB turun terus teu nanaon Bu? Atanapi tiasa di gentos ku KB pil laktasi? Tipayun teh BB na 45 sasih ayna 43 jadwal kb suntik na ke kaping 14 mei

2 Các câu trả lời

sok wae atuh ditaroskeun kanu masang KB na.. langkung ngertos.. kB mah aya nu sesuai aya nu teu.. dicobian wae nu sanes tiasa oge

maap bu, ga ngerti. pake bahasa Indonesia aja ya. soalnya ini seluruh Indonesia bukan Jawa saja

1y trước

saya ga bilang bahasa jawa bu. 😂 bagi saya semuanya itu berasal dari pulau jawa.