terbabas

Assalamualaikum warga asian parents hai sy ad baby umo bru 5bln tp sy dh termengandung dh 3bln blom buat buku pink lg takut pn ad nnty kena bebel ngan nurse

2 Các câu trả lời

Rezeki...tpi sis Klau sy waktu baby 5 bln sy pntg lg dgn suami...ngilu je rase and tkt tok bsme lg...itu sy la Klau org lain tk tau la...da nk msuk 3 ank...

Waalaikumsalam sis..xpelah sis kena bebel yang penting baby sihat . Pekakkan je telinga 😝