Buku pink hilang sbb pindah rumah

Assalamualaikum.. Nk tny, klau buku pink anak pertama hilang nk buat cene ek sbb sy pindah merata, dh byk buah rumah sy pindah.. N kalini sy pregnant hampir 3 bulan.. Mcm na ek ad nurse mrh x.. Sbb anak sy skrg 5 thun dh.. Sy pn x ingt dh buku tu last sy bwk kat mana.. Bantu sy🥺 #pleasehelp

2 Các câu trả lời

rasanya nurse xkn mrh..cer bgtw nurse trus terang...n buat report..sbb buku tu penting...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

dgr citer klo bku pink hlg kne g bwt report kn? mcm hlg ic

3y trước

Baik sis..