Pregnant selepas baby 2bulan

Salam .. ad sesiapa yg ad pengalaman bby bru 3bln dh pregnant lg ?? Nk mntk share pengalaman , bby sy bru nk msuk 3bln saya try buat upt pg td naik double line tp samar² dh 2kli buat sama jgk .. bru sekali bersama suami & suami pkai kondom , risau sgt 😢#ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Saye pernah anak 4bulan g klinik nk cucuk depo kali ke2.. Buat uot 2keping dot 2line terang Agk terkjut sbb pjj 40hri sblom pjj ade brsama sekali je n dh cucuk depo masetu Buat HCG blood test not pregnant ☺️ hanya mslah hormon https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️