Ikhtiar untuk hamil

Assalamualaikum .. Tngh ikhtiar untuk hamil. Ada tips x .. Slain amalkan asid folik ,, ibu² kat sni ada amalkan mkn ubat yg lain x.. Ye mmg rezeki dari allah.. Cuma apa slahnya kan dlm msa yg sma brusaha sndri .. 😊

17 Các câu trả lời

semoga ada rezeki sis hamil secepat mungkin. Aamiin

ambil jus mamariam kak elok sgt²

cuba try susu efferty..

Cuba try efferty .

madu turki wawa zainal

s'y mkn jamu kuyit

Boleh try susu efferty

3y trước

Betul ke sis? Most feedback dari org yg mmg ada cyst, pcos semua kata lepas minum susu efferty ketumbuhan yg ada makin kecil. Siap tunjuk scan sebelum and selepas lagi. Takut pulak saya sbb saya mmg takde cyst and dah minum 3 kotak. Tp so far minum okay masalah senggugut saya dah kurang.