Makanan untuk ikhtiar

Ada x yg sudi bagi tips untuk mknan2 yg tngh ikhtiar hamil.kalau nk mkn halia goreng blh x

1 Trả lời

Try taro atau japanese sweet potato.. lelaki blh bykkn mknan yg ada zinc bgus utk sperm..prempuan blh try mkn cruciferous vege/fruits mcm brocolli, cauliflower, berries2 bgus utk quality telur.. ni sy share dri sorang nutritionist.. sis boleh follow group DIET TTC dlm facebook mmg byk nutritionist khas fertility share recipe2

2h trước

betul..n klau blh elak mknn y berperisa/junk food/fastfood/jeruk..asap rokok.