Ikhtiar hamil

Hi mommy² semua.. Boleh share tak mcm mne ye untuk mengandung semula.. Maksud saya tips atau pemakanan yg sesuai.. Skrng saya sedang ikhtiar dngn memakan GLA, B COMPLEX WITH ASID FOLIC suami pulak amalkan ZINC PLUS tapi kecewa masih tiada rezeki lagi.. Harap ada mommy² cuba bantu saya sebab sebelum ni saya gugur.. #mommybuntu #bantusharing #jangandibully #Nanya

4 Các câu trả lời

selain ubatan tu.. sis mkn ubi2 keledek, sayur, susu.. amik makanan berkhasiat.. banyak kan berdoa zikir ikhtiar mengandung.. insyallah dgn izzinnyer.. jgn putus asa sis.. cpt lambat kita tak tahu.. allah bg bila tiba masanyer.. yg penting tak putus usaha😘

4y trước

boleh recommend tak susu apa yang sesuai.. sekarang saya just amalkan susu HL tu saja..

amalkan habatussauda, dlm TAP ni pun ada artikel psl kbaikan habataussauda, ... lps sy suh suami amalkn,sy pun ada amik jg.. alhamdulillah ,slain tu kena pndi tau cri waktu subur time bla nak bersma.. skrg ni dah 20 mmggu

4y trước

owhh thanks sis

Selain supplement, cuba clean eating dgn pasangan. InshaAllah, badan yang sihat akan menghasilkan kualiti ovum dan sperma yg sihat. Buat at least 3 bulan ye.

Cuba mamoms...

4y trước

Yup