Adakah Sy hamil

Assalamualaikum, Sy nk Tny adakah Sy hamil? Tadi Sy ada cek urine guna ubat gigi dan dia jadi warna kelabu dan berbuih

30 Các câu trả lời

Sye penah jgak dgar kat google hahah tp xbuat pon hahahh.. Pi klinik kerajaan byar singgit kata nk check pregnant hahah.. Aritu kene kencing kotor tp dh bg tau check upt pregnant then dye check blik pregnant ke x.. Ckp je nk buat cnfirmation pregnant sis.. Kang dye check then siap bg tau dh bape mgu n dye bg tarikh utk buka buku.. Detail dye bg tau..

Emm. Sy pnh jugak buat pkai colgate tu.. Saje uat experiment mse mula2 preggy nk tgok btul ke x colgate tu, tp xde pun jd pape.. Buih xdaq ape pun xdaq sis.. Tp sy cek pkai pregnancy test positif n now da 18week daa kndungan sy.. So conclusion nye smue tu xley pcye sis. Baik beli pregnancy test. Huhuu.. 😅

Tak pernah tau pulak pasal boleh cek urine guna ubat gigi 😅 beli upt jela sis. Ataupun pegi klinik tanya doktor terus

Upt kat watson tu paling murah rm5 je kak , x penah buat dek orang gt na ubt gg check mengandung ke tak 😂😂

Ubat 'gigi' untuk gigi. Upt test untuk check pregnant. Semoga info ni bguna 😉

Kalau berbuih tu pregnant sis.. Kalau nk confirmation.. Bli upt kat farmacy

Wslm.. check urinw guna upt strip sis.. guna ubat gg x menanda apa²..

Susah2 je pakai ubt gg..beli la upt, lagi yakin..zaman dh maju skrg..

Tu petua kan.. Saya ada baca jugak.. Hehe tp better sis beli upt je..

Check guna upt je sis. Kat farmasi ada jual yang murah. Rm8 je.