keliru

assalamualaikum... sy ni pregnant kli kedua tp sy still xtau rasa contruction cmne... lately ni perut kerap mgeras... sehingga terasa ngilu kt bhagian vagina... sy dh 38w.. first pregnant sy overdue.. mmg xpnh rasa tu sume... lg satu sy +ve gbs... mcmne nk tau contruction yg btul.. kiraan minit itu sume... sy nk g refer hospital tp tkot kne bebel ngn nurse2 sana.. hri ni pun beby sy mcm kurang aktif... perlu ke g hospital immediatly atw pntau lg pgerakan beby...

5 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, macam saya, saya sendiri kurang pasti. Setakat 1st pregnancy saya, saya ke hospital lepas pecah air ketuban. Mungkin Ibu2 lain boleh bagi nasihat dan share experience