36weeks turun tanda darah

Assalamualaikum mommy2 smlm sy turun tanda darah mcm haid. bila sampai hospital check bukaan dh 3cm.. ada tak pengalaman mommy2 perut mengeras tp xrasa sakit contruction tu.. sbb skrg mmg perut mengeras tp xrasa sakit contruction mcm anak pertama dan kedua. jika ada harap kalini rezeki sy bersalin dgn mudah tanpa sakit dan koyak.. aminn..

1 Trả lời

sy lah tu..ada ank masuk 7cm barulh rasa contraction tu pun x kuat lepas doc pecahkan ketuban..ada ank sy x sedar pn g spital dah 5cm sbb perut je mengeras..klau xnak koyak n mudah cepat bb kuar sis ikut je ckp misi n doc masa meneran nnt..paling penting teknik kawal pernafasan.

4mo trước

okay tq sis..