Tabah ya mommy

Nak makan apa pun tak ada selera. Loya + muntah, bloating, angin. nak masak tapi tak suka baunya 🥲 lagi lagi bau nasi lepas masak tu 🥴 serumah bau. nk makan apa ya harini

6 Các câu trả lời

sy punnn😭 sy payah makan sejak tau ngndung week 4 smpai la nk msuk 11 week tk de selera lgsung. berat drp 57 smpai turun 51. nasi pun tk nk sentuh. tpi sy try jgk makan biskut, cemil2 mcm popia.. buah, roti, susu. siang sy tidur je sbb mabuk kuat sngt. malam baru sy makan. dh dekt 3bulan mcm ni hmmm.

kalau tak tahan bau waktu memasak maybe kena order grab atau makan benda2 mcm roti2 atau biskut. snacking buah2 ulam2 ke

sama la dgn saya. saya dh hampir 7 bln tk masak 😭 bau sabun tk boleh, bau masak² tk boleh

mmg kena try error bab makan dgn bau nii mmg agak seksa tapi kena kuat. 🫠

memg kne try n error.. try western food ke.. order grab snang

sabar yaaa