Sape nak baby

Assalamualaikum Sy mohon maaf trlebih dahulu Klu ada yg tk senang dgn tindakan sy carikan kluarga angkat utk bby yg bakal lahir Di Salam aplikasi ini,, niat sy Hnya nak tlg sorang kenalan yg prgnt 34minggu..dia tk mampu nk jg ank dia.. Ade tk Sape2 yg sudi?

16 Các câu trả lời

Klau tiada siapa2 yg ambik tolong kol sya 01126173378

4y trước

dh jumpa ke family angkat?klau xde lg bole contact sy 0162646427 ,sy dn suami mmg planning nk ambik ank angkat mne taw lpas jaga ank org ad rezeki dpt zuriat sndiri☺