Susu Formula yang sesuai untuk baby

Mommies boleh suggest tk susu apa yg ok? Skrg bby sy minum anmumlac. Tp nmpk dia mcm pyh nk berak. Najjs dia pon tk lembut sgt. Bby sy bru 14 hri. Tlg sy mommies

8 Các câu trả lời

Sy pakai similac inte-p step 1. Asalnya guna utk turunkan jaundice, alhamdulillah serasi pulak nampaknya. Baby buang air besar lancar, poopie kuning mustard, dan kerap tukar nappy sampai 6-7 kali. Sy start bagi dari baby 1 week old. Harga dia pun okay, tak terlalu mahal

saya pakai enfalac a plus.awal2 nya untuk turunkan kuning supaya senang berak. alhamdulillah poop normal..seedy mustard.so skrg jadi supplement sbb dia mixed feeding baby

sy s26 .. mmg mudah berak .. sehari 2-3 kali berak .. tpi atas pmerimaan baby jgk sbnrnya mma yg sesuai n tak

cuba mommy try Latogen utk rumusan bayi anak sya dha 24 hari. sya bagi susu formula tu. najis dia pun okay.

Baby saya guna bf+dupro, alhamdulillah najis elok dan mudah berak. Harini baby saya dah 35hari

baby sy minum bf & fm. susu fm dutch lady, setakat ni baby sy berak ok.

Kene try and error stiap baby penerimaan susu berbeza

Try similac..