6 weeks dan bleeding mcm period

Assalamualaikum Sy dah preggy 6 weeks. Harini sy bleeding teruk. Mcm period even lg byk keluar dr period. ☹️ Dan baunya pun sy pasti bukan bau period sbb bleeding ni mmg takde bau. Apa yg sy perlu buat ya. Nak kena monitor sendiri dulu or jumpa doctor terus?#firstbaby #firstmom #bantusharing

6 Các câu trả lời

Sis pergi klinik atau hspital ya. Saya hritu 5w bleeding jugak. Doc ckp saya threatened ms . Doc bg saya ubat duphaston. 4hari kluar drah. Tp tkde rezeki, saya mc on 6w. Sis trus ke doc tau

Pergi klinik or emergency terus sis..sebarang pendarahan waktu mengandung tak normal kalau banyak..jumpa doktor,nanti apa2 dapatkan nasihat doktor dlu..

sis mcm mana skrg?😢 spatutnya bila bleeding teruk mcmtu trus gi hospital. tak perlu tanya dlm ni dulu. moga baik2 shj ye

Terus jumpa doktor. Sepatutnya bila bleeding on the spot terus pergi hospital.

Kalau pendarahan masa prgnant, takut ancaman keguguran je.

Pergi klinik terus. Tu x normal. Tanda2 miscarriage.