penempelan atau period

assalamualaikum mommies . nak tanya yg ni dikira mcm mana ye . penempelan ke period sbb sekarang baru dpo 6 mcm trlalu awal nak check upt . bau takde bau darah tapi mcm bau keputihan sikit . kalau nampak ada darah dekat jari manis tu .

penempelan atau period
2 Các câu trả lời

selalu period berapa dpo? 6dpo boleh jadi penempelan. lepas 2-3 hari nanti check UPT.

3mo trước

ha'ah betul. banyakkan ambil benda2 yg bantu naikkan progesterone level mcm kuaci, kekacang