Rawatan endometriosis cyst selain operation

Assalamualaikum, sy berumur 29 tahun... semalam sy bru tahu yg saya ada endometriosis cyst di sebelah kiri ovary sy sebesar 4.7cm....rawatan yg doktor suggest operation.... Sy ingin tnya... Ada rawatan lain x dari segi pemakanan or exercise...yg ahli2 dlm group ni prnh amalkan ketika adanya endometriosis cyst ni. Terima kasih. #ttc1y7m #pleasehelp #bantusharing #risausangat

1 Trả lời

kalau kecik sll buat endoscopy je just tebuk je utk buang cyst instead of operation 🤗