RISAU SANGAT

hi..assalamualaikum.. sy baru preggy 5minggu... Dh scan tp xnampak kantung lagi.. risau dah kat situ.. lepastu.. bru2 ni.. 2 malam dh sy tjaga sbb perut sakit sgt2 kram teruk smpai ke kaki rasa menyucuk2... Normal ke simptom mcm ni atau ada salah makan ke.. please mommy2 kat luar tlg.. ni first time preggy sy??

39 Các câu trả lời

😣dah kluar darah knpa x p spita... Kwn sya kluar darah dia trus g klinik, doktor cek nasib baby slmt n ibu pun ok, kali kdua kluar darah lg, trus ke spita kali kdua babt dah xda... Jd klu kluar darah cpt2 g klinik.... Semoga baby n ibu baik2 je ok... G spita cepat... #bilamak2bebel 😅