sakit kaki

Assalamualaikum mommies2...ada tk pngalaman time preggy sakit kaki..kdang rasa kram..sy 29w 3d,ke memang smua memang mcm tu?

5 Các câu trả lời

Wslm..tu normal sis.. bile sis nk tdo mlm..sblm tdo.mntk husben tlg urutkn.. in shaa Allah lega sedikit sakit nye 😉✌

Sye sakit tapak kaki..pagi2 bgun turun je katil pijak lntai aduhaaiii sakitnye tapak kaki tu mcm kne cucuk2...

5y trước

sama la nak beralih badan pun kaki cramp

Kdg2 sis. Sbb u bwk budak n bdn sendiri tp klu risau gi check sis

Sis.. Try tkar kasut, selipar.. Guna jnis getah yg empuk

Kaki nampak macam kaki gajah ada lah