Ruam Ke Alergi

Assalamualaikum smua mommies. Mo tya baa apa punca baby ni.. Dia elergi tp xtaw apa punca dia.. Dua kali sda jumpa doktor d klinik swasta cakap sama ada sabun atau baju baru.. Hmm.. Bkn makin baik tp makin melarat pula.. Tu ubat yg 2 org dok sy pegi bg sma sy.. Risau sma baby.. Xda juga nangis2 gatal ka apa.. Hmm.. Letak ubat makin melarat pula smpi blkg badan baby.. Tolong sy momies.ni baru anak ptma kurg ilmu masi.. Anak bru 4bulan.Klu ada tips atau apa tolong kongsi.. Makasih.. Ank

Ruam Ke Alergi
28 Các câu trả lời

sis boleh pergi klinik dharan iaitu klinik pakar kulit . alhamdulilah anak saya ok

macam campak ja ni sis.. better bwk g hospital sis

please sensor bgian bird tu..byk pedofil xtkt ke???ksian budk

4y trước

kan..pakaikan la pampers.nowadays parents should be more careful.

Klau boleh basuh bju baby asing kan . Stop pkai sabun dulu

ne bagus..boleh minta kat klinik kesihatan ibu Dan anak

bawa pie jumpa doctor. klinik kk punya ubat lagi better

Kesian nya baby. Moga cepat sembuh 😥

Pakai bedak agnesia