Rasa Panas Selepas Berpantang

Assalamualaikum smua... Anak kedua sy sdh berumur 1 bulan 20 hari.. Lps habis berpantang, sy sentiasa merasa panas, bahkan ketika berada d dlm bilik yg beraircond pun, sy tetap merasa panas. Adakah ini disebabkan angin dlm badan? Seluruh badan sy terasa lenguh dan sy merasa kaki, tgn, pinggang sy masuk angin. Pernahkah mommies rasa mcm ni. Mcmna cara mengatasinya.. Sy sdh tak tahan dgn kepanasan yg sy rasa setiap masa ?

1 Trả lời

Mmg skrg musim panas..4,5 kali mandi sehari..tido dlm ac pun tak leh pakai selimut..ke awak ada mkn jamu..org kata mkn jamu pun badan jadi panas

5y trước

Lgsung x mkn jamu sis...