tapak tangan panas

Hye mommies smua. Ada tak yg mgalami tapak tangan hangat dan panas mcm sy? Satu bdn tak panas pun, tak demam, ksihatan smua ok. Cuma dua2 tapak tgn sentiasa panas baik siang atau mlm. Musykil pulak jadinya. ??? #34weeks

2 Các câu trả lời

normal kot . tu pon slah stu tanda pregnant myb 😅 sbb certain org bole tau dgn pegang tapak tngan

5y trước

Kn, tkt panas tu kena kt bby hehe.. time hujan lebat pn tgn still pnas tp suami suka pula klau time sejuk ada tgn yg panas ni sentuh dia, lucu hehehe

sama la mcm saya😓

5y trước

Hehe tak sgka ada yg sama. Sy pun tak tahu kenapa. Tapi memang panas. Kadang-kadang nak usap perut pun baby bergerak laju.. mgkin dia rasa hangat sangat tangan sy ni 😅