menyusu ketika hamil

adakah normal jika sy merasa sedikit cramp krem perut (bahgian ari2) ketika menyusu kan anak sy yg berumur 1tahun 11 bulan? anak baru belajar minum susu formula tp masih mahu jgk menetek

4 Các câu trả lời

kalau sy mmg stop dah sis..sbb setiap kali sy peknen sy xleh nyusu ank..Rahim jd sakit..sbb ble mnyusu blh wt Rahim jd kecut..ats org ade y blh xrse pe2..tp Sy doc xbg nyusu sbb blh mnyebabkan Rahim nk kndungan trjejas..Rahim sensetif

Kalau mmg rasa rahim tak okay, better stop bf anak. Mcm sy setakat ni alhamdulillah takda sakit2 ke ape bila bf anak. Lama2 anak mesti anak pandai stop tapi kena struggle sikit laa 😅

alhamdulillah stakat ni ok je bila bf ank...tp bila dh tau pregnant..kurg kan bf..cba slow² stop bf ...ank skang jrg bf..

saya alhamdulillah xde sakit apa2 bila bf anak..