tersedak susu

assalamualaikum smua, 2 3 hr lps dkt ipoh ada kes bby 4bln mnggl tsedak susu.. mse tu bby selsema, mak nye tgh susu kn.. sembg2, n bile tgk je ank tu dah biru 😭 hti2 lah smua mommy2 ye.. mintk jauhkn dri kita smua.. nauzubillahiminzalik..

3 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, mudah-mudahan kita semua dijauhkan daripada musibah macam tu. Aamiin 🤲🏻 Betul tu, saya setuju dengan mommy. Kita sebagai ibu kena berhati2. Boleh mommy share kan sekali link berita ya untuk saya baca? Terima kasih #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y trước

Betul tu, setuju. Terima kasih sudi berkongsi 😊

16weeks 2 day berapa bulan ya momies??

mintak dijauhkan